Om oss

Om oss

Vårt mål är att erbjuda en helhetssyn på säkerhet d.v.s. överallt omkring oss. Det betyder att vi även tänker i termer om hur vi ska undvika våldskonflikter.

Det bästa självförsvaret är att undvika våldet genom att inte ta onödiga risker. Skulle vi ändå hamna i en situation, går vi därifrån. Ibland går det inte att undvika eller prata sig ur problemet och risk för våld uppstår. Skulle vi bli attackerade löser vi situationen så fort och effektivt som möjligt.

I vårt verklighetsbaserade självförsvarssystem så kan man inte tävla. Det finns inga domare som kan stoppa  ”matchen”, eftersom det finns inga domare där ute, där det verkligen händer.

Våra instruktörer

Hos oss finns rutinerade instruktörer som har erfarenhet av konflikthantering och våldssituationer och därför kan mycket om detta.
Vi instruerar både barn och vuxna och har lång erfarenhet av detta. Allt från PT med en person, till grupper av 80-100 stycken per gång. Vi har även instruerat poliser, ordningsvakter, livvakter med mera. De har köpt våra tjänster för att de tycker att vi är bra på det vi gör.
Alla instruktörer hos oss älskar att instruera och det märks tydligt på deras arrangemang i gruppen/eleverna. Vi vill att ni ska lära er och känna er trygga, både på träningen och ute i verkligheten.